BARBECUES

OVER DIT MENU

Een gezellige barbecue is vooral in de zomer natuurlijk niet weg te denken. De barbecues van Cateringbedrijf Gewoon Peter zijn er in alle soorten en maten verkrijgbaar en zijn standaard al bijzonder compleet uitgerust. Van vlees, vis en vega hapjes tot koude salades, broden, sauzen en dips. Bij ons is het ook mogelijk om een gezellige winter barbecue af te nemen. Hierin voorzien wij uw menu van diverse wild soorten en seizoensgebonden sauzen en gerechten. Bekijk voor alle mogelijkheden onze menukaart door op de “download pdf menu” knop te klikken. Wilt u direct contact met ons op nemen? Dat kan! Vul het contactformulier onderaan deze pagina in of bel Peter direct. Wij horen graag van u.

  • Beschikbaar vanaf 10 personen
  • Prijs vanaf €23,50 per persoon
  • Reserveren o.b.v. beschikbaarheid
  • Geschikt voor zowel zakelijke als privé gelegenheden
  • Menu is naar persoonlijke voorkeuren aan te passen

Stap 1: winkelen

Neem de tijd en kijk rustig door onze verschillende menu’s.

Stap 2: neem contact op

Onderaan iedere pagina van onze website treft u een contactformulier. Vul deze in of bel Peter direct!

Stap 3: maak uw wensen kenbaar

Plaats uw bestelling en maak uw wensen kenbaar. Vergeet allergie-en dieetwensen en andere bijzonderheden niet te vermelden!

Stap 4: Bereiding

Peter gaat voor u aan de slag! Wij verzoeken vriendelijk tijdig uw reservering te plaatsen zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Stap 5: Bezorging

Op de afgesproken plaats en tijd komen wij uw catering op locatie bezorgen. Wij richten het buffet in en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Dit is ook lekker!

Tapasbuffet

Salades

Desserts en bruidstaarten