ONTBIJT-

VERZORGING

OVER DIT MENU

Heerlijk vrij op zondagmorgen nog met uw partner in bed. De bel gaat, het is Peter! U verrast uzelf en uw partner met een luxe, smaakvolle ontbijtverzorging. Alles is aanwezig. Een bubbeltje, verse Jus ‘d Orange, koffie, croissantjes, rozen, een krantje en leuke rieten ontbijtmand. Alles is mogelijk en te bestellen bij Catering Bedrijf Gewoon Peter. Maak uw weekend een succes en uw zondag bijzonder door u te laten ontzorgen door onze overheelijke ontbijtverzorgingen. Klik op “download pdf menu”om alle mogelijkheden te bekijken en neem contact met ons door onderaan deze pagina ons contactformulier in te vullen. Wij maken uw weekend graag bijzonder!

  • Beschikbaar vanaf 2 personen
  • Prijs vanaf €37,50 per 2 personen
  • Reserveer minimaal 2 dagen voor aanvang
  • Geschikt voor privé gelegenheden
  • Menu is naar persoonlijke voorkeuren aan te passen

Stap 1: winkelen

Neem de tijd en kijk rustig door onze verschillende menu’s.

Stap 2: neem contact op

Onderaan iedere pagina van onze website treft u een contactformulier. Vul deze in of bel Peter direct!

Stap 3: maak uw wensen kenbaar

Plaats uw bestelling en maak uw wensen kenbaar. Vergeet allergie-en dieetwensen en andere bijzonderheden niet te vermelden!

Stap 4: Bereiding

Peter gaat voor u aan de slag! Wij verzoeken vriendelijk tijdig uw reservering te plaatsen zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Stap 5: Bezorging

Op de afgesproken plaats en tijd komen wij uw catering op locatie bezorgen. Wij richten het buffet in en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Dit is ook lekker!

Broodjeslunch

1 optie

Soepen

1 optie

Party broodjes

1 optie