STAMPPOTTEN-

BUFFET

OVER DIT MENU

Stamppottenbuffetten zijn het gehele jaar door bij Cateringbedrijf Gewoon Peter te bestellen. Wij raden echter wel aan dit voornamelijk in de koude maanden (vanaf oktober) bij ons af te nemen. Want laten we nu eerlijk wezen, de echte Hollandse pot smaakt veruit het beste als het donker, nat en koud is buiten! U kunt bij ons zuurkoolstamppot, hutspot, boerenkool en andijvie stamppot bestellen. Er zijn natuurlijk ook andere mogelijkheden, op verzoek kunnen wij bijna alles voor u maken. Klik voor meer informatie op de “download pdf menu” knop of scroll even naar beneden en vul ons contactformulier in. Ons luisterend oor en een reactie krijgt u altijd!

  • Beschikbaar vanaf 10 personen
  • Prijs vanaf €20,50 per persoon
  • Reserveren o.b.v. beschikbaarheid
  • Geschikt voor zowel zakelijke als privé gelegenheden
  • Menu is naar persoonlijke voorkeuren aan te passen

Stap 1: winkelen

Neem de tijd en kijk rustig door onze verschillende menu’s.

Stap 2: neem contact op

Onderaan iedere pagina van onze website treft u een contactformulier. Vul deze in of bel Peter direct!

Stap 3: maak uw wensen kenbaar

Plaats uw bestelling en maak uw wensen kenbaar. Vergeet allergie-en dieetwensen en andere bijzonderheden niet te vermelden!

Stap 4: Bereiding

Peter gaat voor u aan de slag! Wij verzoeken vriendelijk tijdig uw reservering te plaatsen zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Stap 5: Bezorging

Op de afgesproken plaats en tijd komen wij uw catering op locatie bezorgen. Wij richten het buffet in en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Dit is ook lekker!

Warm en koud buffet

Salades

Soepen