over

gewoon peter

Cateringbedrijf Gewoon Peter is een cateringbedrijf dat actief is sinds 2005. Wij creëeren werkelijk positieve reacties door onze kwalitatieve en degelijke Hollandse keuken. Denk hierbij aan overheerlijke salades, veelvoudige buffetten, zalige desserts en natuurlijk overheerlijke stampotten. Door de jaren heen heeft Peter zijn kookkunsten verder weten te ontwikkelen en beschikt nu over de smaakvolle kennis die de Mediterrane keuken heet. Geniet van knapperige pincho’s, zalige tappas hapjes en diverse Spaans/Italiaans geïnspireerde bereidingswijzin in o.a. onze BBQ en buffet opties.

Since 1974

peter’s verhaal

“Gewoon Peter” is een catering bedrijf met ruime kennis en ervaring. Wij bereiden alle gerechten zelf en uitsluitend en alleen met verse ingrediënten. Catering “Gewoon Peter” is een ambachtelijk catering bedrijf. Iedere klant is uniek en dus is ook ieder buffet uniek. Wij stemmen graag iedere catering af op de klant, de locatie & het budget. 

Wij weten jou ideeën en wensen op creatieve en professionele wijze te vertalen naar een geslaagde culinaire dag. “Gewoon Peter” heeft een goede samenwerking met diverse vers specialisten uit De Liemers, hierdoor hebben wij constante hoge kwaliteit en dat proef je! Daarnaast werken wij samen met een verhuurbedrijf en een slijterij zodat wij jouw feest tot in de puntjes kunnen verzorgen. 

Dit heeft voor jou als voordeel dat je alles onder één dak in één keer geregeld hebt! Als je kiest voor “Gewoon Peter” dan kies je voor service en kwaliteit. Vanzelfsprekend komen wij je buffet bezorgen uiteraard inclusief de bijbehorende borden, bestek, servetten en overig serviesgoed.

Mocht je na het bekijken van onze website nog vragen hebben of wil je graag een persoonlijke offerte op maat ontvangen, dan nodigen wij je graag uit om onderaan deze pagina ons contactformulier in te vullen. Ons luisterend oor en een reactie krijgt u altijd!

Met culinaire groet,
Peter Gertsen “Gewoon Peter”