SALADES

OVER DIT MENU

Bij Cateringbedrijf Gewoon Peter is één van onze specialiteiten het maken van overheerlijke salades. Denk hierbij aan rundvlees-, zalm-, kip kerrie-en waldorfsalade. Uiteraard beschikt u over de mogelijkheid om een salade op maat te laten maken. Wij denken graag met u mee en bereiden met passie en liefde diverse salades om voor u een overheerlijke, culinaire ervaring te garanderen. Klik voor meer informatie op de knop “download pdf menu” en bekijk al onze mogelijkheden. Heeft u een vraag en/of opmerking? Aarzel niet en bel of mail Peter direct! U krijgt zo snel mogelijk een reactie.

  • Beschikbaar vanaf 3 personen
  • Prijs vanaf €6,00 per persoon
  • Reserveer minimaal 3 dagen voor aanvang
  • Geschikt voor zowel zakelijke als privé gelegenheden
  • Menu is naar persoonlijke voorkeur aan te passen

Stap 1: winkelen

Neem de tijd en kijk rustig door onze verschillende menu’s.

Stap 2: neem contact op

Onderaan iedere pagina van onze website treft u een contactformulier. Vul deze in of bel Peter direct!

Stap 3: maak uw wensen kenbaar

Plaats uw bestelling en maak uw wensen kenbaar. Vergeet allergie-en dieetwensen en andere bijzonderheden niet te vermelden!

Stap 4: Bereiding

Peter gaat voor u aan de slag! Wij verzoeken vriendelijk tijdig uw reservering te plaatsen zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Stap 5: Bezorging

Op de afgesproken plaats en tijd komen wij uw catering op locatie bezorgen. Wij richten het buffet in en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Dit is ook lekker!

Barbeques

1 optie

Buffetten

3 opties

Feestdagen

4 opties