BROODJES-

LUNCH

OVER DIT MENU

Laat Cateringbedrijf Gewoon Peter uw lunch verzorgen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan belegde broodjes. Denk hierbij aan boeren roombrie, filet american, zalm, huisgemaakte eiersalade en nog veel meer. Uw broodjeslunch is gemakkelijk te bestellen en naar persoonlijke voorkeuren aan te passen. U kunt bijvoorbeeld ook een overheerlijke kop soep bij de lunch bestellen of misschien een smaakvolle warme snack als een kroket of saucijzenbroodje. Kortom uw broodjeslunch neemt u af bij Cateringbedrijf Gewoon Peter, wij helpen u graag verder! Klik voor alle mogelijkheden op de knop “download pdf menu”                          .

  • Beschikbaar vanaf 4 personen
  • Prijs vanaf €2,95 per broodje
  • Reserveren o.b.v. beschikbaarheid
  • Geschikt voor zowel zakelijke als privé gelegenheden
  • Menu is naar persoonlijke voorkeuren aan te passen

Stap 1: winkelen

Neem de tijd en kijk rustig door onze verschillende menu’s.

Stap 2: neem contact op

Onderaan iedere pagina van onze website treft u een contactformulier. Vul deze in of bel Peter direct!

Stap 3: maak uw wensen kenbaar

Plaats uw bestelling en maak uw wensen kenbaar. Vergeet allergie-en dieetwensen en andere bijzonderheden niet te vermelden!

Stap 4: Bereiding

Peter gaat voor u aan de slag! Wij verzoeken vriendelijk tijdig uw reservering te plaatsen zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Stap 5: Bezorging

Op de afgesproken plaats en tijd komen wij uw catering op locatie bezorgen. Wij richten het buffet in en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Dit is ook lekker!

Party broodjes

1 optie

Soepen

1 optie

Tapasplanken

1 optie