WARM & KOUD BUFFET

OVER DIT MENU

Warm & koud buffet bestellen? Ambachtelijke topkwaliteit van een echte cateraar uit Zevenaar. Bij Cateringbedrijf Gewoon Peter beschikken we over een zeer groot assortiment warm en koud buffetten.  De buffetten zijn in diverse formaten te verzorgen, of deze nu groot of klein zijn of om een hapjes buffet gaat: wij maken het voor u op maat! Het is mogelijk om uw buffetten te bezorgen en klaar te zetten en na afloop ruimen wij graag ook weer alles netjes voor u op! Zo bent u volledig ontzorgt en hoeft u nergens meer naar om te kijken. Klik voor meer informatie en mogelijkheden op de knop “download pdf menu” of neem direct contact op met Peter door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen.

  • Beschikbaar vanaf 4 personen
  • Samen te stellen vanaf €24,50 per persoon
  • Reserveren o.b.v. beschikbaarheid
  • Geschikt voor zowel zakelijke als privé gelegenheden
  • Menu is naar persoonlijke voorkeuren aan te passen

Stap 1: winkelen

Neem de tijd en kijk rustig door onze verschillende menu’s.

Stap 2: neem contact op

Onderaan iedere pagina van onze website treft u een contactformulier. Vul deze in of bel Peter direct!

Stap 3: maak uw wensen kenbaar

Plaats uw bestelling en maak uw wensen kenbaar. Vergeet allergie-en dieetwensen en andere bijzonderheden niet te vermelden!

Stap 4: Bereiding

Peter gaat voor u aan de slag! Wij verzoeken vriendelijk tijdig uw reservering te plaatsen zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Stap 5: Bezorging

Op de afgesproken plaats en tijd komen wij uw catering op locatie bezorgen. Wij richten het buffet in en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Dit is ook lekker!

Stamppottenbuffet

Soepen

Salades