OUD & NIEUW

OVER DIT MENU

Tijdens de feestdagen is het veelal ideaal om uw eet-en drinkgelegenheden te laten cateren. Zo kunt u deze dagen optimaal gebruiken om met vrienden en familie te genieten van elkaar, het moment, de natuurlijk en de omgeving. Ondertussen gaat Cateringbedrijf Gewoon Peter voor u aan de slag! Of het nu om een Paasbrunch, Sinterklaasmenu, uitgebreid Kerstbuffet of Oud & Nieuw borrel gaat. Cateringbedrijf Gewoon Peter levert 365 dagen per jaar! Wij doen er alles aan om van uw feestdagen een succes te maken. Klik voor meer informatie over onze Oud & Nieuw mogelijkheden op de knop “download pdf menu”. Wilt u graag uw wensen en/of voorkeuren aan ons doorgeven of heeft u een vraag en/of opmerking over de mogelijkheden? Neem contact met ons op! Dit kan door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen of Peter direct te bellen. Wij horen graag van u!

  • Beschikbaar vanaf 6 personen
  • Prijs o.b.v. samenstelling
  • Reserveren o.b.v. beschikbaarheid
  • Geschikt voor zowel zakelijke als priv√© gelegenheden
  • Menu is naar persoonlijke voorkeuren aan te passen

Stap 1: winkelen

Neem de tijd en kijk rustig door onze verschillende menu’s.

Stap 2: neem contact op

Onderaan iedere pagina van onze website treft u een contactformulier. Vul deze in of bel Peter direct!

Stap 3: maak uw wensen kenbaar

Plaats uw bestelling en maak uw wensen kenbaar. Vergeet allergie-en dieetwensen en andere bijzonderheden niet te vermelden!

Stap 4: Bereiding

Peter gaat voor u aan de slag! Wij verzoeken vriendelijk tijdig uw reservering te plaatsen zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Stap 5: Bezorging

Op de afgesproken plaats en tijd komen wij uw catering op locatie bezorgen. Wij richten het buffet in en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Dit is ook lekker!

Broodjeslunch

Luxe hapjes

Stamppottenbuffet Tapasbuffet Warm en Koud buffet Luxe Hapjes Broodjeslunch Tapasplanken Desserts Patisserie Bruidstaarten Soepen Salades Luxe Ontbijtverzorging Ontbijt Op Bed Dranken Kerst catering Paasbrunch catering Pasen catering Sinterklaas catering Oud en nieuw catering Catering zevenaar Catering arnhem Catering duiven Catering Catering Goessen Catering westervoort Catering ooij Catering oud zevenaar Catering babberich Catering Doesburg Catering Didam Cateringbedrijf Gewoon Peter Peter Gertsen Bram van den Broek Internet en Reclamebureau Plan B Design Renkum

Salades