soepen

OVER DIT MENU

Een overheerlijke warme kop soep is in de Hollandse keuken natuurlijk niet weg te denken. Of het nu om een zakelijke broodjeslunch met een klein gezelschap of smaakvol warm koud buffet met groot gezelschap gaat, een kop soep is altijd welkom! Bij Cateringbedrijf Gewoon Peter bieden wij standaard een ruim assortiment soepen aan, velen hiervan zijn ook seizoensgebonden. Zo bereiden wij onze soepen volgens de hoogste standaard en garanderen wij dat onze soepen altijd vers zijn! Klik voor een overzicht van onze soepen op de knop “download pdf menu” en neem voor meer informatie contact met Peter op.

  • Beschikbaar vanaf 4 personen
  • Prijs vanaf €3,00 per persoon
  • Reserveer minimaal 2 dagen voor aanvang
  • Geschikt voor zowel zakelijke als privé gelegenheden
  • Menu is naar persoonlijke voorkeuren aan te passen

Stap 1: winkelen

Neem de tijd en kijk rustig door onze verschillende menu’s.

Stap 2: neem contact op

Onderaan iedere pagina van onze website treft u een contactformulier. Vul deze in of bel Peter direct!

Stap 3: maak uw wensen kenbaar

Plaats uw bestelling en maak uw wensen kenbaar. Vergeet allergie-en dieetwensen en andere bijzonderheden niet te vermelden!

Stap 4: Bereiding

Peter gaat voor u aan de slag! Wij verzoeken vriendelijk tijdig uw reservering te plaatsen zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Stap 5: Bezorging

Op de afgesproken plaats en tijd komen wij uw catering op locatie bezorgen. Wij richten het buffet in en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Dit is ook lekker!

Broodjeslunch

Salades

Stamppottenbuffet